Be-Lief

1 november 2018

Uw privacy is voor Be-Lief van groot belang. We houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij Be-lief en dat we ze altijd netjes zullen gebruiken. De gegevens die we verwerken, zijn alleen gegevens die nodig zijn voor het verwerken en verzenden van uw bestelling. De gegevens die u aan ons doorgeeft worden bewaard op een beveiligde server.

In deze privacyverklaring leggen we u uit wat we binnen de online omgeving van de webwinkel www.be-lief.com allemaal doen met de informatie die u aan ons doorgeeft.

AFHANDELEN BESTELLING
Wanneer u bij Be-Lief een bestelling plaatst, gebruiken we uw persoonsgegevens om uw bestelling netjes en snel voor u af te kunnen handelen. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met onze webwinkel, bezorgdienst en betaalprovider gedeeld.

Persoonsgegevens die we gebruiken om uw bestelling af te handelen zijn betalingsgegevens, naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. De gegevens die nodig zijn om uw bestelling te verwerken worden i.v.m fiscale bewaarplicht 7 jaar bewaard.

VERSTREKKING AAN DERDEN
Be-Lief werkt met bepaalde bedrijven samen, die de hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen. Hieronder leggen we uit met welke bedrijven we samenwerken.

Voor het afhandelen van de bestellingen werken we samen met:

CONTACTFORMULIER
Met het contactformulier op de website kun u ons vragen stellen. Hiervoor gebruiken we uw e-mailadres, telefoonnummer en naw-gegevens. Be-Lief bewaart deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

SOCIAL MEDIA
In de webwinkel zijn social media buttons opgenomen zoals de Like button van Facebook. Wanneer u hierop klikt, verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

VERSTREKKING AAN ANDERE BEDRIJVEN EN INSTELLINGEN
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geeft Be-Lief uw persoonsgegevens onder geen enkele voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als we dat wettelijk verplicht zijn.

GOOGLE ANALYTICS
Be-Lief gebruikt Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. We hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. We hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Gegevens worden via Google Analytics na 14 maanden verwijderd.

COOKIES
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

BEVEILIGING
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. We zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We pasen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan. Om de beveiling optimaal te kunnen garanderen hebben we met alle verwerkers een verwerkersovereenkomst gesloten, denk hierbij aan Malewarebytes/ Virusscanner die alle gegevens in kan zien.

WIJZIGINGEN IN DE PRIVACYVERKLARING
Wanneer de webwinkel wijzigt of wanneer een partner wijzigt, moeten we natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.

INZAGE, WIJZIGEN EN VERWIJDEREN VAN UW GEGEVENS
Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens we van u hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U heeft de volgende rechten:

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

KLACHT INDIENEN
Als u vindt dat we u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

CONTACTGEGEVENS
Be-Lief
Bernhardlaan 27-2
6824 LC ARNHEM
info@be-lief.com
0624638380